Jens Henrik Thulesen Dahl

Folketingskandidat på Fyn, Jens Henrik Thulesen Dahl.

Jeg bor i et lille stråtækt hus i Sandager ved Assens sammen med min familie og vores golden retriever Lulu. Jeg arbejder målrettet med at sikre en sammenhæng mellem de beslutninger, som vi træffer på Christiansborg og de udfordringer vi har på Fyn.

Når jeg kan se, at vi i kommunerne har svært ved at sikre, at alle unge får en uddannelse eller kommer i job. Når jeg kan se, at unge med handicap har svært ved at tage en uddannelse. Så kæmper jeg på Christiansborg for at alle unge med udfordringer får én kontakt til ”systemet” og én plan frem mod uddannelse og beskæftigelse. Så kæmper jeg konkret for at skabe bedre muligheder for unge med handicap i uddannelse, så de får den ekstra tid og de rigtige hjælpemidler eller handicaptillæg til SU, som gør, at de kan komme godt igennem uddannelsen.

Når jeg oplever, at vore ældre borgere har svært ved at finde rundt i det offentlige, så kæmper jeg på Christiansborg for, at der skal være en indgang, hvor man kan få den hjælp, man har brug for. Når jeg taler med personalet i ældreplejen og hører, at de mange tilsyn har udviklet sig til en bureaukratisk belastning, som stjæler tid fra plejen. Så vil jeg arbejde for at vi i stedet får et tilsyn, der har fokus på, hvordan vi gør plejen til vores ældre borgere bedre og samtidig reelt nedbringer den tid plejepersonalet skal bruge på dokumentation og tilsyn.

Når jeg ved, at vi har et stort potentiale i nye teknologier som droner og robotter, hvor vi på Fyn er blandt de bedste i verden. Så arbejder jeg på Christiansborg for at sikre gode rammer for udvikling og forskning. Jeg arbejder bl.a. for at der bliver mulighed for, at man kan flyve med droner udenfor synsvidde – så politiet kan sende en drone ud og lede efter forsvundne personer.

Jeg arbejder således på at sikre, at de ting vi gør på Christiansborg skal understøtte den lokale udvikling. Det skal hjælpe til at løse udfordringer lokalt i forhold til f.eks. uddannelse, ældrepleje og erhvervsliv. Dette arbejde vil jeg meget gerne fortsætte – og derfor håber jeg, at du vil stemme på mig.

Facebook          Altinget.         Twitter

Mail: jens.henrik.thulesen.dahl@ft.dk

Tlf: 61625159

_MG_5998