Lars Kolling

Jeg er 44 år bor i Glamsbjerg sammen med min kone og har 3 døtre på 14,16 & 22 år. Min fritid bruger jeg på familie, byråd og kolonihave.

Er uddannet kliensmed og arbejder ved et firma der hedder Cabinplant, der laver udstyr til fødevare industrien.

Jeg har monteret udstyr i store dele af europa og været har med til at tage beslutninger og lave løsninger i presset situationer.

Er medlem af Assens byråd, som jeg fratræde hvis jeg kommer i Folketinget.

da jeg vil bruge min tid 100% i folketinget.

Jeg nyder at være på gader, stræder og i kontakt med borger og høre deres synspunketer, og få en fornemmelse af hvad der rører på sig.

Jeg mener at jeg kan bidrage positivt til folketinket med mine 27 år på det private arbejdsmarket som håndværker, og dermed er vi bredt repræsenteret i DF .

Jeg ønsker at Nedbringe antallet af flygtninge og hjemsende de nuværende, da det i dag har ekstreme omkostninger og allerede har påvirket vores samfund og kultur i negativ retning.

Vi skal også sørger for de unge får en god opvækst, og blive godt udannet både håndværksmæssigt og akademisk, så vi har et godt fundament for vores velfærsamfund i fremtiden.

Nogle af de tanker jeg har om fyn er at gøre det til et attraktiv sted at bosætte sig, ved der er en bred vifte af arbejdspladser, og fritidsaktiviteter.
Og øge turismen, så det giver mere omsætning til de erhvervsdrivende.

Også skal vi have tidliden tilbage til politikerne.
Jeg kan godt forstå nogle ikke har tidlid til politikkerne, hvis man tager som eks. pensionen.
At borgerne først kan gå af som 68 årig, mens nogle politikkerne kan gå som 60 årig. det giver ikke tidlid, det ville det have gjort, hvis man havde lavet

Så her til sidst.

Smeden fra fyn, et valg på land og i byen.

Mvh Lars Kolling

Mail: lrkolling@hotmail.com
Tlf.: 40531274

Facebook

larskolling